top of page

PROJECT 

Retail Innovatie Festival

Project: Organisatie Retail Innovatie Festival

 

Opdrachtgever: Gemeente Den Haag

 

Jaar: 2017

 

Omschrijving:

Retailland is continu in beweging. Om als retailer futureproof te blijven, is veerkracht en innovatie nodig. Dat betekent aanpassen aan de nieuwe consumptiepatronen en innoveren in termen van (hernieuwde) toegevoegde waarde. Dit wordt bereikt met betere, gezondere producten, op gemak gerichte diensten, beleving en offline-to-online businessmodellen die gebruik maken van nieuwe technologie en consumentinzichten. Stilstaan kan niet meer; kom in beweging en maak de retail futureproof.

Inspirerende keynote speeches, interactieve breakout-sessies over retailvraagstukken, een playground vol innovatieve concepten, winkelsafari’s langs de pareltjes van de stad Den Haag, muziek én foodtrucks. Een echt festival dus! Hier leer je door te doen, vind je de juiste tips en creëren we samen nieuwe initiatieven om de retail futureproof te maken. Hier leer je door te doen, vind je de juiste tips en creëren we samen nieuwe initiatieven om de retail futureproof te maken.

Het Retail-innovatie Festival wordt georganiseerd voor en door retailers, ondernemers, vastgoed professionals, kennis professionals, beleidsmedewerkers en vernieuwers.

https://retailland.nl/uitverkocht-retailinnovatie-festival-groot-succes/

bottom of page